Welcome to Blue Imposible. Do Follow here. Thank you. ++Follow | Dashboard
//IMPOSIBLE







ASSALAMUALAIKUM YA RAMADHAN ^.^
Saturday, 21 July 2012 | 21:25 | 0 comments
assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh ya Ramadhan .
hi ! para blogger sekalian . apa khabar ? sihat ? lama sudah aku tidak meng-update kan ?
rindu ? muahah :p

niat sebenar aku meng-update nie punn sebab nak ..... nakkk ... nak ..... ucappppp ...err
SELAMAT BERPUASA UNTUK SEMUA UMAT ISLAM samada yg ada blog atau pun tidak , samada yang ada fesbuk atau pun tidakkk , hewhew , semua lahhh ^_^ happy fasting keyy
 *maaf lahh kelambatan update pasal puasa . kesibukan terserlahh . hihi :P
well , trial makin dekat . WHATTT ? TRIAL . mampusss , yg aku pegy cakap pasal trial ni apa pasal . kehkeh *marah x tentu pasai pulokk

okayy ah , dah banyak sangat aku melalut .
jum ahh tgk gambar jeee ^_^

sebelum tu , ktorg pegy keluar ramai2x sebelum first of Ramadhan .so jom tgk gambar2x niee ^_^
date : 20 julai 2012
day : friday
location : cs , ksl ..


we ! A.Y.A.M . secara tak sengaja kami ter-reka nama group nie ^_^
dari kiri : Azura,Yuyun, Ananda, Murni





we again
http://1.bp.blogspot.com/-TwFUQ8w0vJM/UAloxbDraRI/AAAAAAAABZE/mQPmB2-NEig/s1600/Photo2283.jpg
beb ! kita makan tutti fruity taukk . hehe
satu perkataan je aku nak cakap , MAHAL ! :p


hi ! saya murni . ini first and last saya makan tutti fruity :p hehe


hi ! saya azura . banyak tak saya makan ? 3 sudu pulak tu kan ? haha


hi akak yg pakai baju pink ! TERIMA KASIH tak terhingga sebab belanja ini tutti fruity

crepe 2u >,<


opss , kenapa tgn ku cm tu jd nyaa . mcm nyahhh da . huahuaaa :D
aku x beli pun crepe 2u , tumpang sekaki dgn dyorg dahh . kekeke :p


myraa . gambar kau x byk kt hanset aku . nie pun jadi lah eh aku selit kan . hewhew ^.^


time2x cm nie, hidung bole buat hal , gatal lah bagai --'
*opss nie time kt bus otw pi ksl pulaaa ^.^

http://4.bp.blogspot.com/-2npUZ2IXbro/UAlo0pbODcI/AAAAAAAABZM/pIWgqYs1W-g/s1600/Photo2284.jpg
kami di ksl ♥ A.Y.A.M.M

lastly , kami semua amik bus utk balik uma pukul 6 lebihh . dan aku sampai uma pukul 7.15 .
berejam bole duduk dalam bus uh . jem ohh , sesakkkk >.< kaki pun da sakittt gilaaa

btw , thanks guys for everything and for this hang out together

A.Y.A.M.M  forever ^__^

selamat bersahur , berpuasa, berbuka .
selamat menyambut kedatangan trial sekali ye --'
selamat hari raya , and selamat hari spm --'

k bye . assalamualaikum w.b.t

Older Post | Newer Post