Welcome to Blue Imposible. Do Follow here. Thank you. ++Follow | Dashboard
//IMPOSIBLE







saya nak spek mata yang comey ('',) hee~
Monday, 23 January 2012 | 22:06 | 0 comments
ASSALAMUALAIKUM :D

hey-hey ! dok buat apa tuh? mehh, skodeng sikit ! hahax *ketawa jahat !

ni haa , nak tanya , siapa tak rabun ?? sini ! boleh geng dengan muni .. HEHE

muni mmg tak rabun , tapi kan tadi saje dok usha google ,, search lah spek mata

comel lah pulak tengok spek-2 kat situ ! 

tibe-2 teringin nak pakai ! tapi tak nak rabun .. heee~

skrg kan pattern spek yang mcm cermin dy bulat bawah tuh kan ~


haa~ macam nih ! comey sgt tau ! pakal je aku ade duit .. hee~