Welcome to Blue Imposible. Do Follow here. Thank you. ++Follow | Dashboard
//IMPOSIBLE







SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!
Wednesday, 26 October 2011 | 20:50 | 19 comments




hyee u alls .. #you alls lah sgt kan,# hee
okeyy , act nih first time aku join kak lyssa punyee segmen2 gini ..
saje nk test2 jee..
ape name segmen ? name segmen ialahhh
SEGMEN. Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!
tak caye try KLIK SINI..
da prcaye kan..
oke2..

first da like panpage facebook lyssa ..
then da tgk video youtube deepavali .. :))
next , da tempek header lyssa nun diatas sanee..

================================================
dekat entry lyssa, dia suroh :--->>>
  • Cerita Mengenai Latar Belakang Diri Korang (tak kesah lah apa - apa pun supaya orang lain tahu korang ni siapa .
  • Kenapa Korang Buat Blog ??
  • Siapa Orang Yang Telah Menarik Anda Untuk Ceburkan Diri Dalam Dunia Blog ??

    okeyh2 , my name is MURNI HASLINDAH ..
    yg belum add muni tu add lah hehe FESBUK MURNI!!
    kwn2 pggil moon or muni ..
    tp pling ramai pggil moon ..
    dok kt jb jee,,
    muni still sekolah lagi , now form 4 , next year nk SPM ..
    wuuu , soram lak eden nk SPM nih ..
    muni ni pantang dgr org len on9 , laju je kaki nih nk on9 jugakk . hihi
    lau bukak blog , mesti second blog yg muni bukak blog lyssa ..
    first blog siape ? blog muni lahh .. hehe
    so boleh dikate kan on9 nih hobby.. hhoho
    *******
    muni buad blog nih sbb kat sini boleh tulis ape2 je yg muni nak, whatever la kan ..
    means luahkan perasaan , lepas kan geram , kesedihan, kegembiraan and so on lahh kan ..
    tp kekadang syok sndri..men tulis je bnde ngarot2 ..hehe
    *********
    actually ade sorg kwan muni ni dia lah yg menarik muni dlm menceburi diri dalam dunia blog nih ..
    dia jugak lah yg bg sokongan..
    ape2 mslh pcl blog muni, nty dia tlg ..
    tmbh sikit lah .. da nk hampir 1 tahun muni ceburkan diri dalam dunia berblog nih..
    ********
    finishh ,,
    copp , expired date segmen nih 27/10/11 pukul 4.00 petang..
    soo saya masih sempat lagi kan.. hehehspe yg nk join-join lah berjemaah ..

    have a nice day okeyy !
    selamat berblogger !



Older Post | Newer Post